acoperisuri de orice tip: telefon, 076-808-4477, 076-801-1455

Realizam acoperisuri de calitate superioara,atat dulgherie cat si tigla ceramica sau turnata din beton dar si tigla metalica sau tip lindab cum i se mai spune ,tabla falsuita,etc.

Montam tabla zincata falsuita,dar si tabla de cupru,alama inox.

Montajul in sistem clasic cu tabla zincata montata pe acoperis la dublu (adica atat falsurile cat si coamele sistemului de acoperis sunt incheiate la dublu ).

an image

Avem echipe de meseriasi in montarea de acoperisuri de orice tip ,atat dulgherie cat si a sistemului de invelitoere .

Nu facem rabat la calitate in favoarea materialelor de slaba calitate.

Am pus la punct un sistem de aprovizionare cu materiale in favoarea clientului astfel inct clientul nu trebue sa se deplaseze   

de la domiciliu pentru  a aproviziona cu materiale,practic totul facem noi prin telefon si toate materialele ajung la domiciliul clientului in cel mai scurt timp si fara efort de ambele parti.

Noi cunoastem care materiale sunt de calitate si care nu si practic clientii nostrii beneficiaza de un sprijin substantial in vederea realizarii unui acoperis de calitate si cu costuri minime.

Aprovizionam cu materiale direct din fabrica astfel clientul are cele mai mici preturi noi nu adaugam comision la materiale veniturile noastre sunt doar din montaj.

Asa aveti un nou avantaj achizita de materiale la pret de dealer direct din fabrica .

Asa ca nu ezitati telefonul este la dipozitia dumneavoastra 12 ore zilnic inclusiv sambata si dumineca de la ora 7 pana la ora 21.

Telefoanele utile sunt 076-808-4477, 076-801-455

Mail. acoperisurioffice@gmail.com

.