Dulgherie acoperis,tel.086-8084477,076-801-1455

Prin dulgherie se intelege ansamblul lucrarilor din lemn dar si cele de montaj schele pe fatade in cazul nostru realizam numai dulgherie acoperisuri,pergole,foisoare ,etc.

Firma noastra realizeaza dulgherie pentru acoperisuri profesional,cu capriori chertati si pene la boloboc sau susprai,punem la dispozitia clientilor nostri toate materialele necesare realizarii unui acoperis de calitate dar si meseriasi cu multa experienta in spate  practic o parte din ei sunt meseriasi de pe timpul comunismului,siguranta acoperisului dumneavoastra este foarte importanta pentru noi,clienti nostri sunt intrutotul multumiti si nici nu satu in tensiune in timpul realizarii acoperisurlui.

Deviza noastra este "calitate inainte de toate"
Concepem si executam lucrari de dulgherie, ca: scari interioare, pergole, structura din lemn mansarde, acoperisuri. Deasemenea mai construim si casute din lemn, si tot ce tine de exteriorul casei dumneavoastra. Pentru cerere de oferta si pentru informatii despre serviciile pe care le prestam ne puteti contacta utilizand numarul de telefon 076-808-4477 sau pagina de Contact a site-ului.