ferestre de mansarda Roto,velux fakro,roofline,
tel.076-808-4477,076-801-1455

Vindem si montam feretre de mansarda de orice tip:Roto,fakro,velux,roofline tel.076 808 4477.
-Ferestrele de mansarda sunt o necesitate la cladirile nou construite.
Ferestrele de mansarda fiind cele care aduc noi posibiltati în arhitectura moderna, podurile neamenajate se pot transforma usor în spatii functionale: camere pentru copii, studiouri, birouri sau dormitoare. Avem multe variante în constructia ferestrelor de mansarda, special concepute pentru garantarea sigurantei si confortului dumneavoastra.
Firma noastra comercializeaza ferestre de mansarda Velux, de tip Fakro care se remarca printr-o calitate superioara, care este accentuata de o mare varietate a solutiilor tehnice si un pret accesibil. Ferestre cu articulare mediana (FT) sunt ferestre recomandate pentru toate tipurile de mansarda si sunt realizate din lemn de pin.
Aceste ferestre se impart in 3 variante: 1. ferestre PLUS (FTP), care au un un strat suplimentar de lac, o clapeta modificata, un maner cu design imbunatatit si mai multe garnituri decat restul; 2. ferestre STANDARD (FTS); si 3. ferestre PLUS WHITE (FTP-W), care au 4 straturi de lac, 2 dintre ele fiind de lac poliuretanic de culoare alba, acesta conferandu-le o rezistenta mai mare la umezeala.
Ferestre cu dubla articulare (FPP) sunt acele ferestre de mansarda care au un mecanism cu 2 functii, asigurand astfel deschiderea cercevelei in 2 moduri: 1. cu articulatia mediana sau cu cea superioara. Articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180 grade, iar cea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0 si 35 grade. Acesta este un sistem inovativ si modern de balamale ce garanteaza o stabilitate deplina a cercevelei atat la deschiderea prin articularea mediana cat si prin cea cu articularea superioara.
Ferestre atic (FL) sunt acele ferestre de mansarda care se combina cu ferestrele montate in planul acoperisului, cu panta cuprinsa intre 20 si 55 grade si se monteaza in planul vertical al mansardei. Astfel se mareste considerabil campul vizual si se asigura mai multa lumina, ele fiind fabricate in varianta articulata si fixa. Ferestre de acces pe acoperis (FW) sunt pentru acele acoperisuri cu panta intre 15 si 55 grade. FW-urile termoizolante sunt recomandate pentru acele mansarde care sunt sau vor fi locuite, imbinand avantajele ferestrei de mansarda cu cele ale ferestrei de serviciu, acestea fiind disponibile in 2 variante, cu deschidere la stanga sau la dreapta.
Ferestre de acces pe acoperis cu rama de etansare inclusa (WS, WG) sunt acele ferestre care au partea transparenta conceputa din policarbonat (rezistent la actiunea razelor UV si intemperii) sau rezistente la grindina cand este voba de varianta cu geamuri securizate.
Acestea din urma fiind destinate numai pentru spatiile nelocuibile, rama de etansare fiind inclusa in componenta ferestrei.
Ferestre de mansarda din PVC (PT) sunt acele ferestre construite din profile din PVC albe, intarite cu profile U din otel, de tip multi-cameral. ele fiind acele ferestre special concepute pentru spatiile cu nivel de umiditate ridicat (piscine, bai, bucatarii), fiindca materialul din care sunt concepute nu absoarbe umezeala si este foarte rezistent la coroziune.
Pentru toate tipurile de ferestre de mansarda, exista o gama larga de accesorii:
A. accesorii exterioare:
1. Rame de etansare, pentru ferestrele atic, ferestrele cu articulare mediana si cele cu dubla articulare si
2. Rulouri exterioare, pentru ferestre. B.accesorii interioare:
1. Jaluzele cu ghidare laterala;
2. Rulouri din diferite tipuri de materiale, inclusiv varianta electrica si 3.Plase contra tantarilor.
Cu accesorii pentru operare manuala (tije fixe si telescopice), sisteme electrice de actionare.